Rönnvikin viinitilalta risteilylle ja Taidekaupunkiin

Klo 15 tapaaminen Rönnvikin viinitilalla, Hämeenlinnantie 270, 36660 Laitikkala.

Rönnvikin viinitilan ja tuotteiden esittely, sekä 3 (6 cl/ viini) tilaviinin ja 3 Heikkilän tilan luomujuuston maistelu, tutustumista pontikkapannu- ja taidenäyttelyyn, ostoksia viini- ja olutmyymälässä ja talliputiikissa.

klo. 16.30 Sisävesiristeily Rönnvik- Valkeakoski

Klo 18.00 majoittuminen Hotelli Waltikassa, Hakalantie 6, Valkeakoski.

Klo 18.30 päivällinen, ilta vapaa

2. retkipäivä

Aamupala klo 8.00

klo 9.00 lähtö Mänttään

Lähtö kohti Taidekaupunki Mänttä-Vilppulaa klo 9.00

Klo 11.00 Serlachius-museo Gustaf Mäntässä, osoite: R. Erik Serlachiuksen katu 2, 35800 Mänttä. Opastettu kierros kestää tunnin. Saatte tutustua entisen pääkonttorin upeaan arkkitehtuuriin ja näyttelyihin. Kuulette paperiyhtiön historiasta ja elämästä Serlachiuksen valtakunnassa.Gustaf-museossa on tänä kesänä perusnäyttelyiden ( Selluportin takana, PaperiPerkele, Apteekkarin kauppahuone) lisäksi Trish Morrisseyn taidetta, jossa irlantilaistaiteilija nostaa esiin naisten kokemuksia ja tarinoita.

Klo 12.30 Lounas historiallisella Mäntän Klubilla, osoite: Tehtaankatu 33, 35800 Mänttä, tai Ravintola Honkahovissa, osoite: Johtokunnantie 11, Mänttä. Lounas noutopöydästä, jossa keitto ja salaatit, pääruoka, jälkiruoka ja kahvi, pöytäjuomat ja leivät.

Klo 14.00  Serlachiuksen taidemuseo Gösta, osoite: Joenniementie 47, 35800 Mänttä. Näette vanhassa kartanossa Suomen taiteen kultakauden helmiä taidesäätiön kokoelmista. Tutustutte myös Göstan paviljongin näyttelyiden huipputeoksiin. Opastus kestää tunnin. Göstassa on ravintola ja museokauppa. Päätteeksi voitte tutustua Taavetin saareen, jossa on niin ikään taidetta esillä. Halutessanne voitte nauttia lähtökahvit museon pihapiirissä sijaitsevassa Autereen tuvassa.

Taidetta Göstassa

Hinta 207 €/henkilö sisältäen tutustumisen Rönnvikin viinitilaan, maistiaiset, risteilyn, päivällisen ja yöpymisen aamiaisineen Waltikassa sekä opastukset ja sisäänpääsyt Serlachius-museoissa ja lounaan Mäntän Klubilla.

Kuljettaja ja matkan vetäjä veloituksetta, jos ryhmässä on vähintään 30 henkilöä,

Varaukset ja lisätiedot: maija.kaijanmaki@mantanmatkailu.fi

0400757222

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s