SUURI VIIHDEKONSERTTI JA KURKISTUS KUVATAITEESEEN Mänttä-Vilppulassa 5.7.19

Klo 14.00 Lounas historiallisella Mäntän Klubilla, Tehtaankatu 33, Mänttä

Klo 15.00 Opastettu kierros Mäntän kuvataideviikoilla Pekilossa, Tehtaankatu 21, Mänttä.

Mäntän kuvataiteen ystävien perustamaa tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1993 ja se on yksi maan merkittävimmistä nykytaiteen kesänäyttelyistä.

XXIV Mäntän kuvataideviikkojen kuraattori on Merja Helander. Taiteilijavalinnoissa Helanderilla on useita eri kriteereitä. Tärkein aihe, jota hän haluaa ensi kesän Pekilon näyttelyssä tutkia, ovat ympäristökysymykset: mitä tapahtuu kun ihminen hallitsee maata ja luonnonvaroja. – Monet taiteilijat käsittelevät tällä hetkellä teoksissaan ilmastonmuutosta ja luonnon tilaa, koska aihe on niin polttavan ajankohtainen, Helander sanoo.

Klo 16.30 Serlachius-museo Gustaf, osoite: R. Erik Serlachiuksen katu 2, Mänttä

IMG_5688

Oppaan johdolla kierros Gustaf-museossa, joka on täynnä tarinoita. Tutustutaan entisen pääkonttorin upeaan arkkitehtuuriin ja sen näyttelyihin. Samalla kuullaan paperiyhtiön historiasta ja elämästä Serlachiusten valtakunnassa. Kesto noin tunnin.

Paperiperkele -näyttely 

Tutustutaan suomalaisen paperiteollisuuslegendan G. A. Serlachiuksen elämään ja liiketoimiin vahvasti dramatisoidussa näyttelyssä. Näyttelyreitti kuljetaan läpi omatoimisesti, äänitarinoiden siivittämänä. Kesto noin puoli tuntia.

Klo 18.00 Konserttikahvit kahvila Wilhelmiinassa suolaisen ja makean leivonnaisen kera.Osoite: Koskelankatu 10, Mänttä

 

Klo 19.00 Suuri viihdekonsertti Myllyrannassa, Myllyrannantie 5, Mänttä

Viihdettä laidasta laitaan rakkauslauluista argentiinalaiseen tangoon kesäisessä venesuoja Suulissa Mäntän Myllyrannassa. Esiintyjinä Jaakko Ryhänen, Pentti Hietanen perheineen, Pasi Kaunisto, Angelika Klas ja Jukka Saarman.

Hietanen Angelika Saarman Pasi Kaunisto

35-vuotista taiteilijauraa viime vuonna juhlinut Pentti Hietanen saapuu Mänttään puolisonsa Heini Kivimäki-Hietasen sekä tyttäriensä Iina ja Roosa Hietasen kanssa. Nelikko on kiertänyt maata tiiviisti yhdessä vuosikausia. Tyttäret tulivat tietoisuuteen parin vuoden takaa
Voice of Finland -kilpailusta. Konsertissa kuullaan Hietasten lauluesityksiä myös Heinin pianon ja Pentin akustisen kitaran säestyksellä.

Hinta: 92 €/henkilö sisältäen lounaan,opastetun kierroksen ja sisäänpääsymaksun Kuvataideviikkojen näyttelyyn,opastuksen ja sisäänpääsyn Serlachius-museo Gustafiin, kahvit kahvila Wilhelmiinassa ja  konserttilipun.  Ryhmän koko min. 16 henkeä.

Laskutus tapahtuu jälkikäteen yhdellä laskulla.

Lisätiedot ja varaukset:

MÄNTÄN MATKAILU

Maija Kaijanmäki

maija.kaijanmaki@mantanmatkailu.fi

+358(0)400757222

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s