Operettia ja kuvataidetta Mänttä-Vilppulassa 7.7.18

Klo 10.00 Opastettu kierros Mäntän kuvataideviikoilla Pekilossa

Mäntän Kuvataideviikot Pekilo

Mäntän kuvataideviikot Pekilo

Mäntän kuvataideviikkojen kesän 2018 otsikkona on Kartasto. Kuraattori Veikko Halmetoja on valinnut näyttelyyn 56 taiteilijaa, jotka johdattavat näyttelykävijät polveilevalle tielle kartoittamaan maailmaa.– Kartasto käsittelee ihmisten tarvetta ymmärtää ja hallita ympäröivää todellisuutta. Se käsittelee rajoja ja vallankäyttöä, kuraattori Veikko Halmetoja kertoo.

Klo 12.00 Lounas Myllyrannassa

Myllyranta

Myllyranta

 

Myllyrannan Herkkuhetki -ravintolassa nautitte herkullisen lounaan noutopöydästä ja ehditte tutustua vanhan Myllyn ja Veturitallin mielenkiintoisiin ostosmahdollisuuksiin.

Klo 14.00 WIENILÄISVERTA, Klassikko-operetti, paikka SUULI Myllyrannassa

Wieniläisverta2

Wieniläisveren huikeaa mustasukkaisuuden ja rakkauden täyteistä tarinaa tulkitsevat komeaääniset tenori Jukka Saarman ja baritoni Raimo Laukka sekä ilmaisuvoimainen Angelika Klas Ohjauksesta vastaa Jukka Saarman ja dramatisoinnista Jussi Tapola, joka on toiminut muun muassa Suomen Kansallisoopperan pääohjaajana.

Säveltäjä, kapellimestari Johann Strauss nuorempi  ryhtyi isänsä kiellosta huolimatta  hänkin muusikoksi. Hän sävelsi  valsseja, polkkia, masurkkoja, marsseja… kappaleluku lähentelee viittä sataa. Operetteja hän ei tahtonut säveltää, viulu oli hänen instrumenttinsa niin kapellimestarina kuin solistina, ei laulu.

Lopulta hän kuitenkin suostui Theater an der Wienin johtajan Max Steinerin tarjoukseen. Syntyi kymmenkunta operettia – kuten Lepakko, Yö Venetsiassa sekä Mustalaisparoni – joita esitetään edelleen. Wieniläisverta puolestaan on Straussin kuoleman jälkeen ilmestynyt hitti, hänen jäämistöstään koostettu ja tekstitetty

Esiintyjät: Angelika Klas, Jukka Saarman, Raimo Laukka, Ville Salonen, Riikka Siren, Mia Heikkinen, Ville Hymylä ja Svante Korkiakoski.

Salonkiorkesteri kapellimestarinaan Janne Hovi.

Camena-kuoro

Klo 16.30 matka jatkuu..

Hinta: 68 €/henkilö sisältäen opastetun kierroksen ja sisäänpääsymaksun Kuvataideviikkojen näyttelyyn, operettilipun ja lounaan. Ryhmä min. 15 henkeä.

Lisätiedot ja varaukset:

Maija Kaijanmäki

maija.kaijanmaki@mantanmatkailu.fi

+358(0)400757222

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s